Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


nakole:2010:evzen

Memoriál Evžena Cihláře

1. 5. 2010

Plánovači Českého poháru tandemů 2010 nám místo zábavy v Lounech přichystali nový zážitek v podobě účasti na Memoriálu Evžena Cihláře. Na 702metrovém oválu nás a nejen nás nutili vydat to nejlepší. Celý den jeden závod za druhým, některé hladké, některé jako kriterium ( ⇒ čas od času jezdci spurtují o body, které rozhodují hodnocení závodu) předvrcholily závodem tandemů a úplně vyvrchovily závodem mužů.

Trať byla vtipně omotána kolem dvou bloků v Praze ve Zborovské (fakt!), neuvěřitelná věc. Ve startovní listině se nakonec sešlo 8 tandemů, kromě Chybiče s Markem a hochů z Polska (posledně v Prosenické Lhotě měli defekt = skaza) se vynořilo i pár dalších zajímavých typů i typek. Na trať se nás nakonec vydalo 6 párů, jedni si zapomněli boty (nepochopitelná věc, desítky závodníků kolem a nenajdou se dva páry s Lookama?!?) a druhé dvě závodnice se zdržely opravou kola (nakonec se na trati objevily). Věci vzaly po startu rychlý spád, Chybič nasadil tempo, naklopil strašidelně do první zatáčky, pak do druhé a byl pryč, za nimi Poláci, ještě někdo a pak slavnostně my. Po pár kolech se nám podařilo taky začít klopit, a taky se za námi po pár kolech vynořili Ch+M i se jejich stehny (celkem nakonec 3x, možná 4x, Poláci se za námi vynořili 2x). Nám se podařilo nakonec poskočit na 3. místo a na tom se to také nakonec po nějakých 22 okruzích vše uzavřelo (byl to hladký závod bez vypadávání, jen se jelo do té doby, než první ujede požadovaných 25 kol).

V cíli nakonec spokojenost, kromě pěkné podívané na ostatní závodníky jsme si i pěkně zajeli něco nového a odvezli si vrchovatou tašku cen za 3. místo celkově 8-)

Fotky

Trasa na Everytrail

Trasa na EveryTrail


nakole/2010/evzen.txt · Poslední úprava: d/m/Y H:i autor: kacka